Menü Bezárás

Demonstráció készül Sopron Fő terén a gyermekorvosért!

Szülők, nagyszülők, az érintett gyermekek, fiatalok és Dr. Bedi Csilla álláspontjával szimpatizálók demonstrációra készülnek a soproni önkormányzat épülete előtt 2013. augusztus 07.-én délelőtt 10 órától!

Dr. Bedi Csilla csecsemő-gyermekgyógyász és gyermektüdőgyógyász szakorvos kálváriájáról már korábbi cikkeinkben írtunk, ami jelenleg az „önkormányzati szünet” miatt nem jut előbbre.

 

Itt hamarosan demonstráció lesz !

 

Most azonban a szülők már megelégelték a várakozást és határozott lépésre szánták el magukat! Ők nyomatékosítani szeretnék, hogy szükség van a doktornőre és továbbra is kitartanak mellette! Demonstrációt szerveznek Sopron Fő terére, és petíciót szeretnének átadni a városvezetés képviselőjének!  (Nem is tudom, volt már ilyenre példa Sopronban?) Az eseményen résztvevők bíznak abban, hogy az önkormányzat figyelembe veszi a kérésüket, és megkötik végre a praxisjoggal rendelkező doktornővel a szerződést, aki ez esetben újra fogadhatná a kis betegeket, mint gyermek háziorvos! Arra kérik továbbá a testületet a demonstrálók, hogy kérésüket tartsák tiszteletben a képviselők! Véleményük szerint,  az ő  feladatuk a „város élén”, a helyi emberek érdekeinek képviselete, ez esetben pedig, ehhez csak egy aláírásra volna szükség!

Ami biztos, Dr Bedi Csilla szakmailag kifogástalan munkát végzett eddig is a város gyermekeiért! (Ezt az még az önkormányzat is elismerte!) Emberileg pedig jelesre bizonyít napjainkban is! Saját anyagi biztonságát is kockáztatva, magánrendelés keretein belül, térítésmentesen látja el jelenleg az aprónépet!

Illetve nem térítésmentesen … a fizetség?  Az elégedett szülő és az esetleges mosoly a gyermekektől!

Vajon tényleg nincs szüksége a városnak egy ilyen orvosra?

 

A Demonstráció helye és ideje:

Sopron,

Fő tér / Polgármesteri Hivatal

2013. Augusztus 07. 10.00 órától!

A Szervezők Facebook elérhetősége :

https://www.facebook.com/groups/596610277039801/events/

 

 

 

 

 

 

 

Ez is érdekelhet

2 Comments

  1. Pingback:ABCÚG ÖNKORMÁNYZATOK | IGAZ NEM IGAZ

  2. Pingback:SOPRONBAN MA DEMONSTRÁCIÓ | IGAZ NEM IGAZ

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .