Browse By

A West Bromwich Albion labdarúgó csapata Sopronban

 

A soproni Káposztás utcai stadionban lép pályára 2013. július 22.-én az angol Premier League-ben szereplő West Bromwich Albion labdarúgó csapata. Ellenfele az idei szezonban az OTP BANK Ligába feljutó Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia együttese lesz.

A mai sajtótájékoztatón Skála János a GYSEV CARGO vezérigazgatója, aki egyben az  NB II.-es soproni SVSE-GYSEV csapatának elnöke is, elmondta, hogy először a soproni csapat került szóba lehetséges ellenfélként a WBA számára, de ez még nagyon korai időpont lett volna városunk csapatának.

Információink szerint csapatépítés zajlik az SVSE-GYSEV-nél, hiszen nyolc távozó játékost is pótolnia kell az új vezetőedzőnek Németh Zoltánnak.

Skála János azonban hangsúlyozta, hogy a soproni közönséget azonban igyekszik kiszolgálni a helyi csapat, és augusztusban egy európai hírű csapattal fog megmérkőzni a vasút.

Abdai Géza alpolgármester elmondta, hogy Sopron eddig elsősorban a kulturális és a zenei fesztiváljáról volt híres ( és a kosárlabdáról! Szerk. ), idén azonban szeretnék bővíteni a palettát ezért szívesen ad otthont a város a labdarúgásnak és minden egyéb sporteseménynek.

Csiszár Ákos az SVSE-GYSEV ügyvezetője elmondta, hogy kifejezetten törekedtek arra, hogy a júliusban Sopronban játszó két csapat mérkőzése, igazi családi rendezvény legyen és fontos, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek a jegyárak, így igyekeztek azokat ennek megfelelően meghatározni.

 Jegyárak :

7-18 év között : 1000 Ft.

18-62 év között : 2000 Ft.

7 éves kor alatt illetve 62 év felett : Ingyenes

 

A jegyárusítás július 08.-án kezdődik!

A mérkőzés pontos ideje: 2013. Július 22. 18.00 h.

 

 

 

 

Forrás: Soproni Vasutas Sportegylet / Facebook