Menü Bezárás

Audikat és Mercedeseket kapott a rendőrség!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság állománya 2015. március 6-án vehette át az új szolgálati gépjárműveket, amelyeket központi költségvetés finanszírozásával szerzett be a Rendőrség.

A rendőrök még hatékonyabb és gyorsabb munkavégzését összesen 30 darab újonnan érkezett gépjármű segíti, amelyeket Csizmadia Gábor rendőr dandártábornok, Győr-Moson-Sopron megye rendőrfőkapitánya adott át a Győri Rendőrkapitányság udvarán. Az eseményen részt vett Dr. Fodor Tamás, Sopron polgármestere is.

Dr. Fodor Tamás polgármester és Csizmadia Gábor dandártábornok éppen egy B osztályú Mercedes csomagtartóját szemrevételezi. Fotók: police.hu

A most beszerzett autók között rendőri jelleggel ellátott és azt nélkülöző Audi, Mercedes, Seat, Skoda és Suzuki típusú járművek vannak. Az önkormányzat tájékoztatása alapján városunkba egy-egy rendőri jelzéssel ellátott Skoda és Mercedes, illetve egy „civil” Mercedes márkájú jármű érkezik.

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .