Menü Bezárás

Biczi László (MSZP): Fogjunk össze újra a soproni kórházért, párthovatartozástól függetlenül!

Biczi László az MSZP helyi szervezetének elnökhelyettese, önkormányzati képviselő tartott ma sajtótájékoztatót, melynek témája a soproni kórház múltja, jelene és jövője volt. No, de lássuk a lényeget, mi hangzott el a Magyar utcai pártházban.


Ma Sopron egyik legnagyobb kérdése, hogy mi lesz a kórházunk sorsa. Ez a továbbiakban nem lehet pártpolitikai adok-kapok része. – kezdte Biczi László önkormányzati képviselő, majd emlékeztetett a múltra:
A 2006-os esztendő végén, itt Sopronban Firtl Mátyás KDNP-s képviselő még azt mondta:
„…közös összefogással támogassák a soproni Erzsébet-kórház kiemelt kórházként történő besorolását…”
Akkor meg is valósult a közös összefogás! Sopron súlyponti, önálló kórház maradt.
Most, több, mint 8 évvel később, teljes a bizonytalanság a kórházunk körül!

Óriási átalakítást tervez a kormány még a tavasszal, de nincsen semmilyen társadalmi egyeztetés. A hírek szerint a Soproni Kórház elveszti önállóságát és a győri intézmény alá kerül, de ezúttal most már kormányoldalon, nem szólalnak meg a Fideszes politikusok.

Mivel a nyilvánosan feltett kérdéseinkre nem érkezett válasz, csak a szokásos pártpolitikai sárdobálás, ezért most arra kérjük az összes helyi kötődésű politikust, parlamenti képviselőt, hogy hasonlóan a 2006 végén létrejött összefogáshoz, álljanak ki ismét a kórházunk függetlensége mellett.
Fogjunk össze újra, párthovatartozástól függetlenül!
Dr. Molnár Ágnest, aki nemrég még ennek a kórháznak a főigazgatója volt, ma pedig a Fidesz parlamenti képviselője, külön kérjük, álljon ki és tájékoztassa a soproniakat, mi lesz a kórház sorsa! fda ivermectine Talán ő tudja a legjobban milyen sors vár ránk, hiszen ma is sokat lehet látni a kórház körül, sokat nyilatkozik a kórházi beruházásról. drugs containing ivermectin

A krónikus orvos és ápolóhiány rengeteg problémát okoz. Szinte mindenkinek van valamilyen rossz élménye egy-egy kórházi ellátás során. ivermectin for humans philippines Ha megszűnik az önállósága ennek az intézménynek, az csak tovább ronthatja a helyzetet. Ezt ne hagyjuk! – hívta fel a figyelmet Biczi László.

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .