Csapnivaló munkavégzés?

Browse By

Még mindig kátyúznak, és nem tanultak a hibáikból. Ami nem is mindenképp a  kétkezi munkás hibája, hiszen nem ő dönti el, hogy kap e világító mellényt, fülvédőt a bontógéphez, vagy jelzőőrt az aznapi munkálatokhoz.

Egy csapat egyszerre több szakaszon is dolgozik, de a felszerelésük egyhez sem elég. A Lövér körút aljára jutott sebességkorlátozás és munkavégzést figyelmeztető tábla is. A József Attilára már nem igazán.  Úgy dolgozik egyszerre két sávban a munkaerő, hogy semmiféle biztosításuk nincs. Sem lentről, sem fentről. Hétből kevesebb mint a felén van fényvisszaverő mellény, egy olyan utcában ahol nem egy súlyos baleset történt…

A sofőrök nem egészen tudták melyik irányból kerüljék ki az út közepén állókat

A hibás aszfalt felszedése után megállapították, hogy nincs terelőkúpjuk az autóban, elpakoltak és elhajtottak. Megjegyezném, hogy a Felsőbüki Nagy Pály utcában és a Kaboldi utcában öt darab minimum van a fűben amit nem szedtek össze a múlthéten.

Uptadte: Fél óra múlva visszatértek 5 sávozott terelőtáblával, a középső rész kapott minden sarkára egyet-egyet, meg az útszéli is egyet. Igen ám, de jött a 12-es autóbusz és nem tudott tőle bekanyarodni, így az útszélit inkább visszarakták a kocsiba. Meg középről is még kettőt. De figyelemfelhívó sárga villogó, vagy az szélső felmart réteg biztosítása elmaradt. A két keréken közlekedők fognak nagyot esni. Itt is. Sajnos.


Az utolsó rész kivételével minden így történt. 🙂

  • pulci

    Az még hagyján, hogy nincsenek minden tekintetben megfelelően felszerelve hisz nappal dolgoznak a legnagyobb baj, hogy milyen minőségűek a munkák vagyis azoknak a hiánya. Szintben eltér az aszfaltozás, a széle nincs kátrányozva néhány hónap alatt ki fog kopni és erről nem a munkások tehetnek de ez egy trehány, értelmetlen munka mert van amit megcsinálnak van amit nem így a Lővér körűt, a IV. László király utca vagy a Vas Gereben utca minőségi érdemben nem javul amiken csak teljes körű aszfaltozás segítene…

  • efi

    Én ezt a mellény dolgot nappal mindig is túllihegett dolognak éreztem.
    Megmondom őszintén, pont ugyanolyan jól látom ott messze az ipsét mellény nélkül, mint a mellényest… De ha egy néger dolgozna fekete szerelésben még azt is észrevenném onnan, ahonnan kéne.
    A többi stimmel.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com