Elszállították a Polskit a Széchenyi térről

Browse By

Nyilvánvalóan sokaknak feltűnt egy kis bordó jármű, mely a Széchenyi téren, a Perkovátz házzal szemben parkolt. Rajta kifejezetten figyelemfelhívó sárga táblán feliratokkal, amik arra utalnak, hogy az étteremtulajdonos tartozik valakiknek valamivel. Mint a Sopron TV riportjából (2012.05.14.) kiderült, egy házfelújításról van szó, melyet minőségi kritériumok nem teljesülésének indokából nem fizettek ki teljesen. Az építési vállalkozó ezzel nem ért egyet, követeli a pénzét, ezért is választhatta ezt a módját igazának bizonyítására. A jármű egyébként rendelkezett érvényes egyhavi parkolóbérlettel. Én nem foglalok álláspontot, csak tájékoztatok!

És íme egy kép az elszállításról (forrás: Facebook):

 • anatomy

  Ha volt érvényes jegye, akkor milyen alapon szállították el?

 • noname

  Nem találom a SopronTV riportját a linken.

 • LACEE

  A link a SopronTV hivatalos oldala, jobb oldalt van a videók között a 14-ei adás (egyben van), abból az egyik riport. Nem lehet linkelni.

 • Laci

  A Perkovátz szakvéleményekre hivatkozik amit azonban senki nem látott, de még ő se. A vállalkozón kivűl meg mindenkit meg tud pénzelni hogy nehogy romojlon a hírneve. Szerintem ha neki lenne igaza akkor nem a vállalkozó felhívásaival és hasonlókkal lenne tele a város és a facebook sem.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com