Menü Bezárás

Fertőrákosi Barlangszínház Program 2015 – Világszínvonalú produkciók

A fertőrákosi kőfejtő és barlangszínház évtizedek óta kulturális események színhelye. A csodálatos természeti környezetet és a remek akusztikát kihasználva nyaranta koncertek, színházi- és operaelőadások valamint fesztiválok várják az idelátogatókat. Turisztikai látványosság, népszerű kirándulóhely, a természetjárók kedvelt célpontja, a Soproni Ünnepi Hetek rendezvényeinek egyik színhelye.
A Püspöki Kőfejtő 2001 óta az UNESCO Világörökség része.
A Kőfejtő és Barlangszínház jelenleg felújítás alatt áll, de ebben az esztendőben 2015. június 19-én nyit újra.

Ebben az új évadban is színvonalas programmal várják az érdeklődőket. Az ünnepi megnyitón a Nemzeti Filharmonikus Zenekar, Kocsis Zoltán vezényletével várja majd a műfaj kedvelőit, de csak hogy pár nevet említsek az évad további programjainak művészei közül, itt lesz Miklósa Erika, Dolhai Attila, Mészáros Árpád Zsolt, Simon Panna, de a Soproni Petőfi Színház és a Sopron Balett is vendégszerepel a Barlangszínházban.
Aki a könnyedebb műfaj kedveli, azoknak figyelmébe ajánlanám, a Benkó Dixieland Band jubileumi gálaműsorát, Szentpéteri Csilla & Band koncertjét vagy Demjén Ferenc élő koncertjét.
Az évadot is szenzációs műsorral búcsúztatja majd a Barlangszínház, hiszen a vendég a Boban & Marko Markovic Orchestra lesz.

A színházi szezon szeptember 12-ig tart majd, az előadásokra március 2.-tól válthatók jegyek a Pro Kultúra jegyirodájában. INFÓ ITT!!!

Részletes információk a márciustól induló www.fertorakosikofejto.hu és www.barlangszinhaz.hu  oldalon is elérhetőek lesznek.

L.L.ZS.

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .