Gőbl Gábort indítja polgármesterjelöltként a Jobbik Magyarországért Mozgalom Sopronban

Browse By

 

Gőbl Gábor sportmenedzsert indítja polgármesterjelöltként a Jobbik Magyarország Mozgalom Sopronban.

A Jobbik azon soproni polgárok szavazataira számít az október 12-ei önkormányzati választásokon, akiknek egyaránt elege van mindabból, amit az ország tönkretételében jeleskedő pártok és kormányaik képviselnek! Se nem szegfű, se nem narancs – Sopron náluk jobbat akar – ez lesz a mottója a kampányunknak – mondta Gőbl Gábor polgármesterjelölt.

Hozzátette, mind a 12 választási körzetben megvannak az indulóik, számukra az ajánlásokat jövő hétfőtől gyűjtik személyesen és a Széchenyi téri posta előtt. A részletes programjukat és jelöltjeiket 26 ezer példányban megjelenő választási füzetben mutatják be. Komoly és húsba vágó változtatásokat vezetnének be.

– A helyi választás nemcsak a képviselők személyéről kell, hogy szóljon, hanem megvalósítandó feladatokról, programról. Az a valódi nemzeti konzultáció, ha arra várunk választ a soproniaktól, hogy a bűnözés megállítása érdekében, a közbiztonság megszilárdítása érdekében felállításra kerüljön-e Sopronban a városi rendőrség, úgy mint például Szlovákia, Szlovénia számtalan városában – folytatta Gőbl Gábor.

A Jobbik vállalja ennek az intézménynek a felállítását a városban! Vállaljuk, hogy ötven százalékkal csökkentjük a parkolási díjakat, vállaljuk, hogy a családok nyolcvan százalékának lényegesen csökkentjük a terheit azáltal, hogy a kommunális adónak csúfolt ingatlan adót átalakítjuk és bevezetjük az ingatlanok értéke utáni adófizetést.

Vállaljuk, hogy öt év alatt 500 önkormányzati bérlakást újítunk fel, és a közszférában (elsősorban az egészségügyben, rendvédelemben ) dolgozók számára teremtünk lehetőséget szociális alapú bérbevételre. Vállaljuk, hogy 2016-ra elektromos autóbuszokat állíttatunk forgalomba Sopron utcáin és megreformáljuk a kerékpáros közlekedés feltételeit és új óvodai férőhelyeket biztosítunk! – zárta sajtótájékoztatóját Gőbl Gábor polgármester-jelölt.

L.L.ZS.

 

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com