Hegykő : Bor és Beatles + Családi nap

Browse By

2013. Augusztus 17. és 19. között a hegykői SÁ-RA termálfürdő parkolójában ismét megnyílik a Borok utcája! Az idei évben a rendezvény a „BOR és BEATLES” nevet kapta, ami a kiváló minőségű Sopron és környéki borok kínálata mellett a zenei kínálat stílusára is utal. A programsorozatra a helyi éttermek is finom ételekkel készülnek, hogy a jó borok mellett, remek falatokkal is meglephessük magunkat!
Kiemelném a programsorozatból a The Bits /Beatles emlékzenekar fellépését/ ami igazán különlegesnek ígérkezik, de a többi együttes is Beatles feldolgozásokkal és színvonalas műsorral készül.
A rendezvényt hétfőn este 20.30 perctől a Mrs. Columbo zárja, akinek zenéje ötvözi a jazz, a klasszikus zene, a rock és egyéb műfajok világát!

Az idei év vendégborászata a Ghymes együttes alapító tagjának, Szarka Gyulának a borászata lesz, aki a Badacsonyi borvidékről hozza el az értékes nedűt a borkedvelőknek!
A helyi, magas minőséget pedig az alábbi borászatok képviselik:

 

Iváncsics Pincészet
Gangl Borászat
Fényes Pincészet
Lővér Pince
Vincellér-ház
Jandl Borászat
Roll Pincészet
Bruckner Borászat
Sterlik Pince
Luka Pincészet
Töltl Pincészet
Winelife Pincészet
Dollmayer Borászat

Meglepetésként, a fertőhomoki Pajtakocsma fröccs-standdal, a Győrzámolyi Serfőzde kézműves sörökkel várja majd a vendégeket!

 

 

A program:

/ forrás www.hegykő.hu /

augusztus 17. (szombat)
15.00 Borkóstolás kezdete
16.30 Transfolk
18.30 Lay Down
20.30 Intermezzo Latin Club

augusztus 18. (vasárnap)
15.00 Borkóstolás kezdete
16.30 Lay Down
18.30 Fortissimo
20.30 The Bits Hungarian Beatles Supergroup (Beatles Emlékkoncert)

augusztus 19. (hétfő)
15.00 Borkóstolás kezdete
16.00 Dibuz László gitárműsora
17.00 Hegykői Tűzoltózenekar
18.30 Intermezzo Latin Club
20.30 Mrs. Columbo

A hétfői Bor és Beatles program zárását követően, augusztus 20.-án kedden, máris egy újabb lehetőség várja a kikapcsolódni vágyókat Hegykőn! A termálfürdőben, a Családi Nap program már reggel 10 órakor kezdődik és egészen délután 17.00 óráig tart majd! Kicsiknek és nagyoknak is színes lesz a program, hiszen a kézműves foglalkozásoktól kezdve a sportprogramokon át, a Strandkirály és Strandkirálynő választásig lesz minden!

Helyszín: SÁ-RA TERMÁLFÜRDŐ HEGYKŐ, Fürdő utca 5.

 

L.L.ZS.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com