Igazi Majális volt

Browse By

Hosszú idő után végre nem az elmúlt években megszokott “Sportmajális” lett május eleje alkalmából megrendezve Sopronban, és nem is a Sportcentrum mellett, hanem egy régi, megszokott helyen, a Lövér kempingben. A klasszikus “falunap” jellegű majális hangulatot sikerült a szervezőknek ismét elhozniuk, dodzsemmel, óriáskerékkel, román rendszámú mikrobuszok előtt árult ágyneművel, és indokolatlanul drága, de legalább kevés édességgel. A hangulatból nem maradhatott ki természetesen Márió a harmonikás, Balázs Pali, Kaczor Ferenc (nem FERI), és még jópár hasonló stílusú előadó sem, de természetesen céllövölde, és ugrálóvár is volt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKét dolog azért eléggé bökte a szemem, az egyik az a megközelítés, állítólag “megerősített” 12-es buszt járatott a Kisalföld Volán, milyen kár, hogy a kemping bejárati útjánál a 32-es áll meg, azt persze nem reklámozták sehol. Parkolóhely nagyon kevés volt, az Egeredi úton többszáz méter hosszan parkoltak, ezzel akadályozva a bármiféle járművel való továbbhaladást. Kerékpártároló pedig egész egyszerűen nem volt, pedig többen érkeztek bringával.

GePaRdLaCeE: P5020820 (Custom) - indafoto.hu

A másik pedig a Béka-tó állapota, nem csoda, hogy minden rendezvény alkalmával egyszerűen körbekerítik, vagy körbeszalagozzák, aki abba beleesne, fel is zabálnák az ebihalak, vagy életre kelne a nád, ami lassan az egész tó területét beborítja.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com