Kisebb közlekedési változások Sopronban

Browse By

Az elmúlt körülbelül két hónapban több, kisebb közlekedési változás történt városunkban, ezeket szeretném most egy csokorba gyűjteni.

  • A Ravazd utcai lakótelep, a Ravazd utcától az elkerülőig, illetve az Agyag utca-Hérics utca kereszteződéséig lakó-pihenőövezet besorolásba került. Ez többek között azt jelenti, hogy max 20km/órás sebességgel lehet közlekedni járművel, és a gyalogosok használhatják az úttestet (nem mintha lenne itt bármi más felület).
  • Az Aranyhegyen a Póda Endre utca, Tárczy-Hornoch Antal utca és Rákosi út közti szakasza lefelé egyirányú lett, ami nem is csoda, hiszen konkrét parkoló lett az egyik sávból. Kerékpáros kivételezés nincs.
  • A Virágoskert utca pár méteres szakasza egyirányú lett, így a Patak utca-Ikvasori híd felől (ha a fentről jövünk) nem lehet lehajtani, csak ha a Lackner Kristóf utca felől jövünk a Patak utcán. Kerékpáros kivételezés nincs.
  • Kivették a Jázmin, Szegfű és Szellő utca végéből a forgalomlassító oszlopokat, így az útszűkület megszűnt (állítólag a kukások nem fértek el optimálisan)

Ha tudtok még, mostanában bekövetkezett közlekedési változást, szíveskedjetek kommentben itt alább megfogalmazni! Köszönöm

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com