Megújuló Győri út

Browse By

A LIDL áruház építése okán egy új Rák patak hidat, és 2 új lámpás csomópontot helyeztek el a Győri úton, de egyelőre még semmi sem üzemel ezekből. Azt hittem, hogy végre megcsinálják a járdát is, de sajnos nem, egyelőre kizárólag a kereszteződésnél kapott az új burkolatot.
Azt hittem, hogy már tavaly decemberre kinyit az áruház, de még mindig nincs semmi, bár ha engem kérdeznek, inkább meg se nyíljon, nyílna helyette inkább valami nagy Coop (ami MAGYAR).
Két nagyobbnak nevezhető hibát vettem még észre, az egyik ugyebár az, hogy pl a gumishoz vagy a bútorbolthoz nem lehet lehajtani a város felől, kell menni egy kört az új hídon keresztül.
A másik pedig, hogy a buszmegálló és a járda között van körülbelül fél méter szintkülönbség, és nincs lépcső! Tehát ha a buszmegállóba szeretnél lemenni, gyakorlatilag leesel.
Egyébként a Győri út – Kőszegi út kereszteződésében levő közlekedési lámpára is ráférne már egy ápdét, volt, hogy hetekig nem működött a zöld például az egyik gyalogos átkelőn.
  • Mi ez a szar? Te most szopatsz minket? Ilyen jelentéktelen híreket van pofád ki írni? Ráadásul egy hír esetében a személyes véleményed senkit se érdekel. Én is csak azért járok erre az oldalra mert a puruttya és a napiszar mellett még szükségem van egy ilyen pihentető fosra. És mielőtt pattogni kezdesz, azzal , hogy kiraktad ezeket a netre és még hozzászólási lehetőséget is adtál, ezzel teljes mértékben jogomban áll leszólni ezt a fost.

  • Köszönöm az építő jellegű kritikát, megfontolom amit mondtál, de mint láthatod, ez egy blog, ezért írom le a saját véleményemet is.

  • sajt

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com