Megújult a Déli pályaudvar

Browse By

Avagy ahogy mostanság nevezik, a Dáridózó. Sajnálatos, hogy vasútállomásként már nem funkcionál, pedig városon belüli közlekedésre milyen jó lenne, nem is beszélve arról hogy ide akár partyvonatot is indíthatnának.

ILYEN VOLT:

ÉS ILYEN LETT:

Szerintem ez a sárga-zöld(-fehér) a GYSEV színvilágát próbálja tükrözni, szerintem nagyon is tetszetős. Ezzel egyidőben a pályaudvar mellett levő “mandarin” diákszállót is hasonló színre alakítják, gondolom ezzel elvesztve a mandarin nevet.

Azt azért sajnálom, hogy a SOPRON – DÉLI PU. feliratot nem helyezték vissza, remélhetőleg az, esetleg egy modernebb változata visszakerül vágányok felőli oldalra.
Egyébként érdekes látványfogadja a szórakozóhely közvetlen közelében járókat, persze erről már legkevésbé tehetnek a szórakozóhely tulajdonosai:
  • Örvendetes, hogy felújították, jó lenne ha a két őrtornyot is felújítanák, hisz nagy ritkaság az ilyen meglévő épület már. Az I-es őrtornyot most is reklámfelültnek használják, ha pl.: felújítanák továbbra is lehetne rajta reklám (győri Árkádos víztorony mintájára).
    Valaki nem tudja esetleg, hogy mi lesz a vágányok és az Ágfalvi út között. Elkerítették és jelenleg is dolgoznak ott.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com