ShowTime a zenepavilonban! Még a mókusok is buliztak!

Browse By

A Várisi Vasárnapok programsorozat keretében lépett fel a ShowTime bulizenekar a zenepavilonban vasárnap. Talán sokan nem tudják, de a nyári szezonban minden vasárnap 17 órakor zenés buli van az erdőben. A szervezők célja, hogy fellépési lehetőséget biztosítanak soproni együtteseknek, zenekaroknak, kórusoknak valamint, hogy zenés programot kínáljanak az érdeklődőknek a délutáni órákban.


Bevallom, először vettem részt ezen a programon, bár tavaly is volt, de valahogy most jött el a pillanat, hogy megnézzem, milyen is egy erdei-zenés buli. A ShowTime együttes volt a fellépő, akikről szinte semmit sem tudtam, de a helyszínre érve szembesültem azzal, hogy nagy valószínűséggel én vagyok tudatlan, hiszen jó páran kilátogattak a trió kedvéért.

Elkezdték és nem is akárhogy! Nagyon jól szólt és emellett valami olyan közvetlenséget árasztottak a nézők felé, hogy gyorsan kialakult az igazi buli hangulat. Nem vagyok egy zenekritikus vagy amolyan tehetségkutatós zsűritag, de nekem ez nagyon átjött. (Aki ismer, vagy már visszatérő olvasónk az tudja, kritikus arc vagyok, ha valami nem tetszik, akkor megmondom a frankót, de ez szuper volt!) A slágereket játszó zenekar a nézőket és a gyerekeket is ösztönözte a közös éneklésre, ami csak fokozta a hangulatot, sőt kifejezetten táncra csábított.

Bevallom, az én lában is járt az ütemre, pedig Fred Astaire sem vagyok, ezért így utólag is elnézést, ha a képek nincsenek a toppon, de nehéz volt így fotóznom. Szóval nagyon tetszett a csapat produkciója, és biztos, hogy a következő bulijukon is ott leszek. No persze nem is lennék igazi IkvaHíres, ha nem jártam volna utána pár infónak, amit érdemes tudni az együttesről. A közel egy éve alakult bulizenekart hárman alkotják, Cser Ágnes, Betuker Botond és Horváth Péter. Már túl vannak több kisebb-nagyobb fellépésen és legközelebb a Dömötöri teraszon láthatjuk-hallhatjuk őket július 25.-én! Érdemes lesz oda is elmenni, higgyétek el nekem, ha szeretitek a bulizenét, nem fogtok csalódni.

Gery kollegám egyik klasszikusát idézve: – Hallgassátok és szeressétek őket!

L.L.ZS.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com