Sopronban halnak a reklámok

Browse By

Nagyon úgy tűnik, hogy Sopron most nem vonzó hely hirdetések szempontjából. Valószínűleg ez nem volt mindig így, hiszen tele a város óriásplakát helyekkel, meg ugye körülbelül két éve helyezték el azokat a hirdetőoszlopokat szerte a városban, amiket én már kezdetektől elleneztem (ocsmány). Most viszont rengeteg reklámtábla üres vagy szakadt, buszmegállókban a citylight-ok még mindig vagy hiányoznak, vagy üresek, vajon mi lehet ennek az oka?

Persze arra is volt példa, hogy leszereltek reklámtáblákat, Jerevánon több helyen is, nyoma veszett, ami az adott háznak gondolom annyira nem is tett jót anyagilag, de még mindig jobb, mintha egy szakadt szar díszelegne ott.

  • drbuboo

    A hirdetőoszlopok 2010 tavaszán szaporodtak el szerte a belvárosban, és meglepő módon egyből tele voltak fideszes képviselőjelöltek hirdetéseivel. Ősszel aztán a Polgármester “Úr” választási hirdetései voltak rajtuk láthatóak. Két év múlva vélhetően megint így lesz, a köztes időben pedig nem meglepő, hogy hirdetés nélkül árválkodnak…

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com