Browse By

Sopronban nem éri meg hirdetni?

Többször foglalkoztunk már azzal, hogy nincsenek rendben a hirdetési felületek Sopronban. A helyzet mostanra mondhatni súlyosbodott, ugyanis pillanatnyilag körülbelül a város óriásplakát helyeinek 80%-a üres. Hogy miért, az számomra rejtély,  talán egyszerűen nem éri meg ebben a városban hirdetni? Tudomásom szerint például Miskolcon (jó, 3× ekkora város) alig akad üres plakáthely, és ott országos médiumok is hirdetnek, televíziócsatornák, rádiók stb… amik itt ugyanúgy foghatók, mégsem látjuk reklámjukat.

 

Lehetne azt mondani, hogy azért, mert itt északon-délen-nyugaton Ausztria található, akkor viszont miért nem hirdetnek osztrák vállalatok? Mellesleg a helyzet citylight téren sem jobb, pár éve kiszerelték csomó buszmegállóból a kivilágítható hirdetőtáblát, amik azóta sem kerültek vissza, de olyan példát is tudok mondani, ahol bent van, csak nem zárják le, ezért mindig kiszabkodják belőle a hirdetést… A szintén pár éve elhelyezett -meglehetősen jobboldali beállítottságú tartalmú- hirdetőoszlopok is szakadtak szint mindenhol, épületes látvány… A közeli Bécsújhely például tele van hirdetéssel.

A rengeteg üres reklámhely ellenére újabb citylight-okat fedeztem fel a városban, nem baj, legalább még több üres, felesleges felület lesz…

Szóval a tisztelt hirdetni szándékozóknak ajánlanám, hogy HIRDESSENEK, hiszen ilyenkor a cégek kedvezményeket is adnak, a reklámfelületet biztosító cégeknek pedig ajánlanám, hogy TEGYÉK RENDBE A FELÜLETEIKET!