Széchenyi Vágta – Az esélyes? A mi pacink : IKVA !!!

Browse By

Sokáig gondolkodott kis csapatunk, hogy benevezzünk-e az idei NEMZETI VÁGTA soproni előfutamára. Igen, arra, ami most lesz a hétvégén. Kicsit bátortalanul de felmértük az esélyeket. Nézzük csak, mi szól mellettünk!

Lelkes csapat vagyunk, ez fontos!  Vasárnap ráérünk, az időpont tehát megfelelő. A Lövér Campinget mint helyszínt ismerjük, ismerős a terep,ez előny lehet! ( Bár a Voltot kihagytuk!  lásd. Csatornafedél írásunk! ) Amatőrök is indulhatnak! Okés, ezzel sincs gond! Nyeregbe pattanni sima ügy, hiszen a bringákon is nyereg van, abban pedig jók vagyunk, így menni fog az is!

Következett a: – Gyerekek ott a helyünk, menjünk! – felkiáltás.

De, ekkor jött a nagy kérdés! Vajon honnan szerzünk lovat? Sokáig gondolkodtunk, és kerestük a megoldást, vajon hol lehet a mi versenyképes pacink! Tegnap délután, váratlanul érkezett egy ajánlat! Egy fiatal istállótulajdonos felajánlott számunkra egy lovat, aki valószínűleg nagy jövő előtt áll! ( Akár Overdose utódja is lehet! )

Gyors keresztelőt is tartottunk, hiszen mégiscsak kell valami találó név, egy olyan, aminek hallatán, akár az egész világ lovassportja felkapja a fejét, ha meghallja! (Farkasházy Tivadar bácsiról nem is beszélve, aki a lovak nagy szerelmese!)

Örömmel mutatom be kedves olvasóinknak csapatunk új tagját, IKVÁT és csapatunk versenytrikóját!!!

Szerintem abszolút esélyesek vagyunk a bajnoki címre!

(Kockacukor felajánlásokat at llzs@ikvahir.eu e-mailre várjuk!)

 

 

Na de, komolyra fordítva a szót. A hétvégén remek családi rendezvény Sopronban!

Aki teheti, látogasson ki, hiszen vásár, gyermek programok, koncertek és a Széchenyi Vágta várja az érdeklődőket a Lővér Campingben! A program itt olvasható :

 

 

.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com