Újabb közlekedési anomália

Browse By

Egyesek szerint lassan közlekedési bloggá alakulunk, amit én határozottan cáfolnék. De hát mégis miről írjunk, ha a térségben ezzel van a legtöbb probléma? Itt van egy újabb, konkrétan a Színház utcában. Ugye egy részét régebben sétálóutcává alakították, és mindkét oldalon kikerült egy “mindkét irányból átmenő forgalom tilos” tábla. Azonban a Kisvárkerület irányából van [Kivéve Engedéllyel], a másik irányból viszont ez hiányzik. Ez annyit jelent, hogy abból az irányból semmilyen járművel, kerékpárral sem lehet behajtani. Bónuszként elmondható, hogy az autók a Lackner-Várkerület-Ógabona kereszteződésről hajtanak be oda, már akinek nagyon sürgős dolga van. Egy kiegészítő táblával, illetve pár odébbrakott virágládával meg lehetne oldani ezt a problémát.

 • 1soproni

  “Mindkét irányból behajtani tilos”
  http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=97500001.KPM
  A járművek forgalmára vonatkozó tilalmi jelzőtáblák
  14. § (1) n)

 • tibca82

  Az “autósok” külön állatfaj. És tisztelet a kivételnek. Sz@rnak mindenre. Én táblát sem tennék ki, mert tök fölösleges. Aki, amerre lát! Mobillal, tilosban parkolva, 90-nel a belvárosban…és hosszason lehetne sorolni! A közlekedési morál meg egy értelmezhetetlen szó Magyarországon…..

 • marec

  Ez tényleg egy eszméletlen nagy horderejű, halasztást nem tűrő probléma. El tudom képzelni, hogy még valami haszna is lenne ennek az oldalnak, ha nem az ehhez hasonló részletekben veszne el, hanem tényleg a komoly problémákra fókuszálna (amiből több van, mint elég, anélkül is, hogy a szőrszálat hasogatnátok a kiegészítő tábla hátán).

 • luki

  Ja és ahonnan most bejárnak az autók a “lívia áruház” elé, ott (ahol régen a zebra volt) még egy világítós behajtani tilos tábla is megmaradt a régi forgalmi elrendezésből! 😛

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com