Menü Bezárás

8 év után befejezi tevékenységét az IGR

Az Európai Unió által támogatott ETE-Projekt keretében működő IGR – Zukunft ImGrenzRaum – Jövő a Határtérségben projekt 2008. január 1-től járult hozzá a burgenlandi és a – nyugat-magyarországi munkaerőpiac pozitív, integratív és súrlódásmentes alakításához, valamint célirányosan hatásos fejlődéséhez. Az EU, az Osztrák Szövetségi Munkaügyi, Szociális és Fogyasztóvédelmi Minisztérium (Bundesministerium für Arbeit, Soziales und Konsumentenschutz) támogatásával megvalósult projekt a Kisalföld Napilapban megírt okok miatt a megszűnésig jutott. Az Ausztriában munkát vállaló magyarok számára az IGR iroda mindig is biztos pont volt a munkaügyi kötelezettségek és kérdések tisztázására. Az utolsó előadások vannak terítéken:

A soproni IGR-iroda anyagi gondok miatt csak jövő év március végéig lesz nyitva. Ez főképpen az Ausztriában dolgozó magyaroknak okoz nehézséget.

KISALFÖLD NAPILAP – 2014.12.10

Az „IGR- Jövő a határtérségben” projektünk” a 8 éves futamidő letelte után, 2015. március 31-én befejezi tevékenységét.

A projekt kezdeményezői – az Osztrák Szakszervezeti Szövetség és a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége – közös céljukat elérték, hiszen a projekt – sokrétű tevékenységén keresztül – a régióban, tehát Burgenlandban és Nyugat-Magyarországon dolgozó munkavállalók munkaerőpiaci helyzetére jelentős mértékű pozitív hatást fejtett ki.
Mindez számokban kifejezve: több, mint 70.000 tanácsadás, 170 információs rendezvény, közel 50 kiadvány és 145 kooperációs találkozó, amelyekkel a régióban működő intézmények együttműködése erősödött.

Ezúton szeretnénk partnereinknek és minden kedves ügyfelünknek, akik kapcsolatba kerültek projektünkkel a sikeres együttműködésért köszönetet mondani!

IGR.at

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .