Menü Bezárás

A Rozáliát ellepte a hó

A napokban térségünkben is esett hó, az alacsonyabban fekvő területeken azonban azonnal el is olvadt, mivel negatívba alig fordult át a hőmérséklet. Nincs ez így azonban a hegyvidéken, a Soproni-hegység magasabb pontjain kisebb mennyiségű hó meg is maradt, a Cyberpresses kollégák pedig demonstrálták is, hogy ez hogyan is néz ki.

Ennél viszont sokkal több hó található a Rozália-hegység magasabb pontjain, ami nem is csoda, hiszen legmagasabb pontján, a Heubergen (748m) jártunk, és itt bizony a gyönyörű kilátás mellett legalább 15cm hó is fogadott minket, megfűszerezve némi hófúvással. Emellett Fraknón, és Hochwolkersdorfban is voltunk, ahol gyönyörű látképből nem volt hiány.

GePaRdLaCeE: DSC 3308 (Custom) - indafoto.huGePaRdLaCeE: DSC 3298 (Custom) - indafoto.huGePaRdLaCeE: DSC 3325 (Custom) - indafoto.huGePaRdLaCeE: DSC 3330 (Custom) - indafoto.huGePaRdLaCeE: DSC 3327 (Custom) - indafoto.huGePaRdLaCeE: DSC 3300 (Custom) - indafoto.huTELJES KÉPGALÉRIA ITT!

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .