Menü Bezárás

A troll kommentelők rémálma: elindult a lomtalanítás Sopronban

Ezen a héten kezdetét vette a lomtalanítás Sopronban. Az elmúlt évek szokásával ellentétben nem tavasszal, hanem télen kezdődött a lomtalanítás, hogy konkrétan hol, mikor lesznek kihelyezve a 30 köbméteres konténerek, hosszú időre előre nem lehet tudni. A lomtalanítás kezdési időpontjáról pár nappal annak kezdete előtt, pénteken tesz ki tájékoztatót a Sopron Térségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás, így remélhetőleg kiküszöbölhető a szemétkupacok mellett kempelők által okozott probléma. guinea pig mite ivermectin oral versus topical A konténerek kedden, szerdán és csütörtökön „várják” az elhelyezendő hulladékot. where to get ivermectin for humans reddit

A gyűjtésre kijelölt, 30 köbméteres tárolókban a lakosok minden olyan háztartásban keletkezett lomot bedobhatnak, amely nem minősül veszélyes hulladéknak – ez utóbbi kategóriába tartoznak például az autógumik, a műanyagablak keretek, az elektromos dolgok, és a sütőolaj is.

írja a Sopronmédia

Borítókép: IkvaHír archívum

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .