Menü Bezárás

Áprilisi könyvutaztatós Minimal Mass

2015 januárjától fogva minden hónap utolsó péntekén megrendezésre kerül a Minimal Mass – a Critical Mass kistestvére. A Bringázz Sopron egyesület „könyvutaztatással” tette különlegessé az áprilisi alkalmat, mellyel a jövő heti könyvadományozásra szerették volna felhívni a figyelmet.

2015-04-24 17.08.07

2015-04-24 17.11.10

2015-04-24 17.29.28

A mai napon, azaz április 24-én délután 5 órakor gyűlt össze az ezúttal nem kritikus, hanem „minimál” tömeg a Cédrus Könyvkereskedés és Antikvárium előtt. Az összejövetel apropója, hogy a szokásos hóvégi Minimal Masst egybekössék a Cédrus jótékonysági akciójának reklámozásával: a könyvesbolt jövő héten gyermekkönyveket ajándékoz a soproni kórház gyermekosztályának. A Bringázz Sopron elnöke pedig szívesen szállítaná majd a könyveket biciklivel az egyesület tagjaival és támogatóikkal, így ma az egy nap alatt összecsődített kisebb csoporttal jelképesen megutaztatták a könyveket, hogy felkeltsék az érdeklődést a jövő heti akciójukra, ahol szívesen veszik majd, ha a cipelni segédkezők az otthon feleslegessé vált mesekönyveikkel is gyarapítanák a kórház könyvtárát. Mellékesen pedig a mai alkalom jó bemelegítésként szolgált a holnapi, április 25-ei Critical Massre, amely délben veszi kezdetét a KRESZ-parkban. Több érdekes program mellett a Soproforno gasztrokör finomságai segítenek az energia pótlásában a kerékpáros felvonulás előtt és után is.

A jövő heti akcióról a Bringázz Sopron Facebook-oldalát lájkolva értesülhetsz: https://www.facebook.com/BringazzSopron?fref=ts

A holnapi Critical Mass eseményét itt találod: https://www.facebook.com/events/1419173008384220/

A Soproforno eseményeit pedig az alábbi oldalt kedvelve követheted nyomon: https://www.facebook.com/soproforno?fref=ts

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .