Menü Bezárás

Burgermeister 6. – Gyorsan kellett VALAMekI

Újabb hét, újabb Burgermeister: ezúttal egy, mondjuk úgy, „konzum”-helyre látogattunk el, vagyis tulajdonképpen be sem mentünk, a soproni McDonald’s -ról van szó, annak is az autós részéről. Én egy sajtburgert, és egy Spicy sertésburgert vásároltam, operatőr kollégám pedig egy Csibeburgert. A mekis burgerek különlegessége, hogy bár minden országban -szinte- ugyan úgy készítik, némi differencia azért mégiscsak van: például Spicy sertésburger kimondottan csak Magyarországon érhető el, a Csibeburger pedig mondjuk Ausztriában ilyen édes-savanyú, szójaszószos öntettel készül, míg Magyarországon ez a tejszínes, majonézes JELLEGŰ verzió érhető el.

A két burger, amit vásároltam egyenként 310Ft-ba kerül, és a párszázas ajánlat keretein belül érhető el. Szerencsére Magyarországon több ilyen párszázas lehetőség is van, Ausztriában már nem ennyire rózsás a helyzet, de a Forint jelenlegi árfolyamát illetően most ott olcsóbbak pár forinttal.

A Meki leginkább arra jó, hogy ha tényleg gyorsan kell valami kaja, csak zsupsz be a kocsiba, fel a bringára, rá a lábra, és lehet haladni a Lackner Kristóf utca felé, a nap 24 órájából 23 órán át nyitva van. Tervezem egyébként, hogy a kismartonit is leteszteljük, illetve Bécsújhelyen a Burger Kingre is szemet vetettem (az a hozzánk legközelebbi Burger King).

 

Ez is érdekelhet

1 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .