Menü Bezárás

Dupla vágányzár a Fertővidéki HÉV-en!

A nezsideri (Neusiedl am See) vasútállomás modernizálási ütemtervének megfelelően két hetes vágányzárra kell készülni a települést érintő vasútvonalakon. Az állomási aluljáró kiépítése miatt elkerülhetetlen vágányzár miatt vonatpótló buszok szállítják az utasokat. Az építkezés alatt az FHÉV magyar szakaszán is buszokkal látják el a kishatárforgalmat.
2015.03.13 (23:00)-tól 2015.03.30 (04:00)-ig tartó teljes vágányzár alatt Purbach/Neusiedler See és Parndorf Ort, illetve Bad Neusiedl/See és Parndorf Ort állomások között négy különböző vonatpótló buszjárat biztosítja az akadálytalan közlekedést (lsd. térkép). A részletes német nyelvű hirdetmény itt érhető el.
20150314-30_SEV_Grafik

A nezsideri vágányzár alatt Fertőszentmiklós és Pamhagen állomások között is vonatpótló buszok közlekednek hétköznapokon. Az erről szóló részletes magyar hirdetmény itt érhető el.

Figyelem: tehát aki az elkövetkezendő két hétben vonattal utazna Fertőszentmiklósról Bécsbe, annak két vágányzári vonatpótló buszozással kell számolnia, azaz 3 átszállásos utazássá válik az amúgy közvetlen összeköttetés!

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .