Menü Bezárás

Épül az új autómosó a Győri úton

Sopronban rengeteg az autó. Ebben pedig sokan bizniszt is látnak, az autókereskedőkön kívül is. Épp ezért egyre szaporodnak az autókozmetikák, valamint nemsokára egy új kézi autómosó is megnyitja kapuit a Győri úton. A hirdető molinó már tavaly nyáron kint volt, ITT EHRLE AUTÓMOSÓ NYÍLIK felirattal, a konkrét munkafolyamat azonban nemrég kezdődött.

Többállásos kézi autómosóról lesz szó, mely nem csak mosást és öblítést tesz majd lehetővé, hanem víztaszító viaszréteggel is bevonhatjuk majd autónkat, illetve ki is fényesíthetjük azt. Ezt az EHRLE cég weboldala alapján írtam, ott egy kis videó is demonstrálja a folyamatot.

EHRLE autómosó egyébként csak Győr-Moson-Sopron megyében 10 helyen van, Vas megyében pedig 3 helyen. Hogy mikor nyílik meg a Győri úton, arról konkrét infónk nincs, viszont új értelmet nyer a „Győri út, autómosó” buszmegállónév, hiszen már nem csak az automata IMO, hanem a kézi EHRLE is közvetlenül a buszmegálló mellett lesz. Kérdés, hogy miért akar valaki busszal autómosóba menni, lenne akkor inkább „Győri út, LIDL áruház” a buszmegálló neve…

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .