Menü Bezárás

Felháborító! Megint megrongálták a húsvéti dekorációt

Tavaly és 2016-ban is vandálok áldozatává vált a húsvéti dekoráció Felsőpulya Fő terén. Mondhatnánk, hogy „várható volt” idén is, de szerintem erre ember nem tud felkészülni. A rongálók sajnos idén sem kímélték a kihelyezett díszeket, pedig még csak pár napja gazdagítják a felsőpulyai belváros látványát.

A dekoráció részét képezi egy húsvétinyúl-család, apuka, anyuka, és két gyerek. Emellett több nagyméretű húsvéti tojás is van a díszítésben, ezek közül a rongálók idén többet elmozdítottak, egy kisebb méretű pedig el is tűnt. Állítólag péntekről szombatra virradó éjjel az egyik szórakozóhelyre vitték be, és az elkövető még instagram story-t is kitett az esetről.

A kihelyezett szobrok az újhegyi (Neuberg im Burgenland) Norbert ART-URO munkái, valószínűleg nem túl szívderítő látvány számára sem, amikor megrongálják azokat. Az elmúlt években volt, hogy a nyúlapuka lábát törték el, egyszer pedig a nyúlfiú szobrát egészen a postbus garázsáig cipelték el, ahol össze is törték azt.

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .