Menü Bezárás

Gyalogos aluljáró felújítás vágányzárral

A nyári időszakban teljes egészében felújítja a Jereván lakótelepi gyalogos aluljárót a GYSEV Zrt. A vasúttársaság szakemberei, valamint a cég által megbízott vállalkozó pénteken éjfélkor kezdik meg a munkálatokat.
A felújításra azért van szükség, mert az aluljáró szigetelésének leromlott az állapota. A munkálatok során a szakemberek kicserélik a szigetelést, javítják a vízelvezetést, valamint az aluljáró falazatának belső felületét is felújítják: korrózióvédelmi bevonattal festik újra.
Az aluljáró belső felületének javításához félpályás korlátozásra lesz szükség. A GYSEV Zrt. a lakosság türelmét kéri, valamint azt, hogy a munkálatok ideje alatt fokozott figyelemmel közelítsék meg jereváni gyalogos aluljárót. A felújítási munkálatokat várhatóan augusztus végén fejezik be.

A felújítás első három napján vágányzár lesz érvényben az érintett vasúti szakaszon, ezért június 27-én (szombat) és június 28-án (vasárnap) a Deutschkreutz és Baumgarten állomások között közlekedő vonatok helyett Deutschkreutz és Loipersbach-Schattendorf között közlekedő mentesítővonatokat indítanak. Loipersbach-Schattendorftól vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat Baumgartenig, ahonnét már az eredeti vonattal utazhatnak tovább Bécs felé.
Június 29-én (hétfő) teljes vágányzár lesz érvényben Sopron és Wulkaprodersdorf között, ezért ezen a napon az említett két állomás között közlekedik vonatpótló autóbusz.
Részletes német nyelvű tájékoztató a GYSEV honlapján érhető el.

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .