Menü Bezárás

Ha teheti, kerülje el autóval a soproni belvárost – lezárják a Petőfi teret is!

A Várkerület felújítási munkálatai után, egy újabb forgalomkorlátozásra kell számítani a soproni belvárosban: várhatóan április 7-től mintegy három héten keresztül útfelújítások miatt lezárja a kivitelező a Petőfi tér Hátulsó utca – Pejachevich köz közötti szakaszát. A mélygarázsból való kihajtás biztosított lesz. A munkálatok befejezéséig a kivitelező kéri a közlekedők türelmét – áll az önkormányzat közleményében.
varkeruletA lezárás érinti a menetrend szerinti autóbuszokat is, ezért az 5, 5A, 6, 13, 13B, 14, 14B, 17, 20, 33 jelzésű helyi, valamint a 7205 Sopron – Sopronkőhida – Fertőrákos 7209 Sopron – Balf – Kópháza regionális autóbuszvonalak járatai terelőúton, a Várkerületen közlekednek, és az „Ógabona tér, Újteleki utca” helyett a „Várkerület, Mária-szobor” megállóhelyen állnak meg.

A fentiek tükrében csak azt tudjuk ajánlani a gépjárműsofőröknek, hogy aki teheti inkább ne közelítse meg a soproni Várkerületet, hiszen már most is cudar világ van ott, hát még húsvét után…

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .