Menü Bezárás

Ilyen volt a 15. Bodzavirág Fesztivál

Idén már 15. alkalommal rendezték meg múlt szombaton a Bodzavirág Fesztivált, Fertőbozon. A település névadójának is tekintett bodzavirág sokban hozzájárult ahhoz, hogy a település ma az legyen, ami. Kevesen tudják, de a bodzavirágból többféle élelmiszert, fogyasztási terméket is elő lehet állítani, kezdve az olajban sült bodzavirágtól, egészen a bodzaszörpig. Na, ezen a fesztiválon ezt mind-mind meg lehetett kóstolni.

Firtl Mátyás, a térség országgyűlési képviselője a Juliánusz-völgyben megtartott rendezvényen beszélt a Fertő-táj turisztikai fontosságáról, illetve Fertőboz polgármesterével, Tóth Józseffel, az Alpokalja-Ikvamente Leader Egyesület elnökével, Horváth Tiborral, illetve Ivanics Ferenccel közösen felavatták a nemrég elkészült színpadot, illetve infrastruktúrát, mely a völgy turisztikai célú kihasználásához, rendezvények szervezéséhez nélkülözhetetlen.

IkvaHír: DSCF4116 - indafoto.huA bodzából készült ételeken kívül lángos és gulyás, kézműves termékek, könyvek is várták az érdeklődőket, akik nagy számban jelentek meg a rendezvényen.

IkvaHír: P5210043 (Custom) - indafoto.hu

TELJES KÉPGALÉRIA ITT! (Fotók: Keszei László, Nagy Tamás)

 

Ez is érdekelhet

1 Comments

  1. Pingback:Bodza sütve, bodza szörpnek, bodza….Bodzavirág Fesztivál – Fertőboz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .