Íme a megtisztított Fehér út

Browse By

A Kisalföld számolt be róla, hogy megtisztítják a Fertő-parti szőlők között kanyargó Fehér utat. Az út Sopron közigazgatási területén belül halad, és az évek során alaposan benőtte a növényzet. Ez pedig akadályozta a mezőgazdasági járművek közlekedését, de a személygépjárművek, és kerékpárosok is nehezített körülmények között kellett, hogy erre járjanak. Taschner Kurt szőlész-borász vetette fel az ötletet, hogy a bokrokat meg kéne vágni, az önkormányzat pedig törekvéseit pozitívan értékelte, és támogatta is. A költségeket így közösen fedezik.

IkvaHír: DSC 3988 (Custom) - indafoto.huJelenleg a kivágott növényzet elszállítása zajlik, ami időnként fennakadásokat okozhat, például úton maradt ágak, gallyak miatt. Az illetékesek azonban készséggel végzik az elszállítást, és napokon belül tökéletesen járható lesz az út. Már csak új aszfaltburkolat kéne…

IkvaHír: DSC 3995 (Custom) - indafoto.huHa ritkán jár a környéken, de mégis meg szeretné nézni, mit jelent a “megtisztított” út, nézzen be galériánkba alább.

TELJES KÉPGALÉRIA ITT!