Lámpás csomópontot alakítottak ki az ARENA bevásárlóközpontnál

Browse By

Jelzőlámpás csomópontot alakítottak ki Nagymartonban (Mattersburg), az ARENA bevásárlóközpontnál. Ezentúl az S4-es gyorsforgalmi út sem körforgalomban végződik. A csomópontot hétfőn adták át újra a forgalomnak.

IkvaHír: DSC 2938 (Custom) - indafoto.huMintegy 1,45 millió Euróba került a beruházás, melynek keretein belül az eddigi körforgalmat megszüntették, és két lámpás csomópontot alakítottak ki. Az egyik szabályozza a B50-es főút, és az S4-es főút, valamit a kapcsolódó járdák, kerékpárutak forgalmát, a másik pedig az S4-es főút ezen rövid szakaszának, valamint a bevásárlóközpont egyik felének ki-behajtó forgalmát.

IkvaHír: DSC 2943 (Custom) - indafoto.huA környék útszakaszai mind vadonatúj aszfaltréteget kaptak, és a beruházáshoz kapcsolódó kanyarodósávok is kialakításra kerültek. Fotóink múlt héten, az átadás előtt készültek.

IkvaHír: DSC 2932 (Custom) - indafoto.huHelmut Bieler, Burgenland tartomány pénzügyekért felelős tartományi tanácsosa Facebook oldalán tette közzé, hogy a jelzőlámpákat üzembe helyezték.