Menü Bezárás

Megnyílt a soproni Auchan superstore

November 7-én délelőtt megnyitotta kapuit Sopronban, a Sopron Plaza földszintjén az Auchan superstore. A több, mint 3000 négyzetméter alapterületű üzlet valahol egy szupermarket és egy hipermarket között helyezkedik el nagyságban, és élelmiszerek mellett szezonális és non-food kínálatot, műszaki cikkeket is biztosít a vásárlók számára.

Dr. Farkas Ciprián, Sopron megyei jogú város tanácsnoka az IkvaHír élő közvetítésében elmondta, Az Auchannak a megjelenése a városban visszaigazolja az önkormányzat törekvéseit, hiszen nemzetközileg ismert és elismert brandek, márkák nem mennek akárhova, ott telepednek meg, ahol a fejlődés kézzelfogható, és hozzájárulnak az adott település fejlődéséhez. Sopron fejlődik, mindig jobb és jobb lesz lépésről lépésre, és ehhez pedig minden kétséget kizáróan hozzájárul az Auchan is. 

Az áruházlánc képviselője a következőképp nyilatkozott: Az Auchan, mint a legnagyobb tudással rendelkező kereskedelmi áruház, büszke arra, hogy Sopron fogadta őket, és elhozhatták a városba az országos szinten is legmodernebb áruházukat. 

Nyitva tartás: Hétfő-szombat 7:00-21:00, vasárnap 8:00-20:00

MEGLEHETŐSEN SOK FOTÓ TALÁLHATÓ GALÉRIÁNKBAN A SUPERSTORE MEGNYITÓJÁRÓL

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .