Menü Bezárás

Miért fuck logic város ez?

Természetesen Sopronról van szó. A képek magukért beszélnek. Adott egy lakópark, nevezzük Pihenőkereszt lakóparknak, társasházak, családi házak egyaránt. A házakhoz tartozik garázs, udvar, a ház előtt még esetleg némi hely is van, ez mind mind foglalt. És akkor bizonyos utcák bizonyos szakaszai is végig le vannak parkolva, ennek köszönhetően a közlekedés nehézkes, kerülgetni kell a parkoló gépjárműveket.

GePaRdLaCeE: P6080593 (Custom) - indafoto.hu

PEDIG

A lakópark szélső utcája, és a 84-es számú főút között van egy baromi nagy kihasználatlan terület, MIÉRT NEM ALAKÍTANAK KI ITT PARKOLÓKAT?

GePaRdLaCeE: P6080590 (Custom) - indafoto.hu

Annyira logikus lenne, mondjuk mostanában nem az a trend, hogy parkolókat csinálnának a városban bárhol is, inkább az összes létező területet beépítik, lakóingatlanokat kialakítva… Parkoló pedig sehol nincs elég, lásd Aranyhegy, Lehár Ferenc utcai lakópark, Ravazd utcai lakótelep…

GePaRdLaCeE: P6080594 (Custom) - indafoto.hu

A véleményem továbbra is az, hogy az önkormányzatnak telkeket kellene venni, és ezen akár őrzött parkolókat kialakítani, vagy a már meglevő telkeket kellene ilyen célból hasznosítani.

GePaRdLaCeE: P6080595 (Custom) - indafoto.huDe persze az is egy megoldás lehet, hogy nem kell családonként 3 autót tartani.

Ez is érdekelhet

5 Comments

  1. Simicska Lajos

    Kedves szerző úr, azért nem alakítanak ki parkolót mert abból valószínűleg senki nem tudna most eltenni egy kis pénzt. Másrészt én pl nem szívesen parkolnék el a kocsimmal a házam elől távolabbra, maximum ha őrzött lenne a Parkoló. Az meg megint dilemma..

    • djlacee

      zöldterület, és bozótos között van különbség, ez, itt a képeken inkább ilyen „mit kezdjünk vele” jellegű terület…

      • Lőrincz-Véger Gábor

        Ami nekünk bozótos terület, az sok kis állatnak, rovarnak, növénynek lehet élettere. Tudatosítani kellene, hogy a Földön nem csak az ember él, sőt, mi csak a vége felé érkeztünk, tekintettel arra, hogy a Föld kb. 5 milliárd éves, ember pedig kb. 2 millió.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .