Menü Bezárás

Olvasói levél: Hatalmas kátyúk a Szikla utcában

Olvasónktól kaptunk az alábbi üzenetet.

Budapestre szakadt egyetemistaként minden egyes alkalommal elkeserít az, amit látok a városban, amikor hazajövök. A növekvő lakossággal és infrastrukturális igényekkel mit sem törődve az önkormányzat csakis a szűk belváros ügyeivel foglalkozik. A több milliárdos beruházások mellett nem jut pénz/energia egy szinte kizárólag idősek lakta, évtizedek óta elhanyagolt utca rendbetételre. A Szikla utcáról van szó, ahol, mint a mellékelt képeken látható, balkáni állapotok uralkodnak. Az utca egész hosszán 10-15 cm mély kátyúk vannak, amik nagy kellemetlenséget okoznak az ott lakóknak. Úgy gondolom, hogy egy-egy több százmilliós vagy milliárdos stadionlefedés vagy Várkerület-felújítás közé egy ilyen elenyésző beruházás is elférne. Azért írok Nektek (IkvaHír), mert az önkormányzat elérhetetlen, rengeteg hívásom legnagyobb része hangrögzítőn kötött ki, másik részében pedig olyan részlegek között kapcsolgattak át, amiknek semmi köze nem volt az útfenntartáshoz. Kérlek Titeket, segítsetek abban, hogy ez az utca ismét járható legyen és hogy az ügy nyilvánosságra kerüljön.

Mi most megpróbálunk segíteni, mégpedig azzal, hogy ezt a levelet közzétesszük, reméljük, eljut az illetékesekhez is, és pozitív változásra számíthatnak a Szikla utca lakói, és az utcán közlekedők.

Fotók: olvasónk

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .