Menü Bezárás

Rendőrségi felhívás!

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettesek 2014. december 12-én 16 óra 50 perc és 17 óra közötti időben Sopron belterületén, egy pénzszállítást végző vagyonőrt sokkolóval megtámadtak, majd annak ellenállását tapasztalva a helyszínről elmenekültek.

Az ismeretlen személyazonosságú férfiakról egy infrakamera felvételt készített, mely a fényviszonyok miatt a fekete szín helyett zöld színben rögzítette a látószögében történt eseményeket.

A Soproni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfiakat felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, írjon a sopronrk@gyor.police.hu e-mail címre vagy hívja 06-96-520-000 telefonszám 16-10-es mellékét, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13), a 107, és a 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Forrás: police.hu

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .