Browse By

Sopront és a Fertő-tájat népszerűsítették Bécsben

A Sopron Régió csapata a bécsi utazási kiállításon 2015 január 15 és 18.-a között népszerűsítette térségünket. A négynapos rendezvényen szinte az az összes európai ország képviseltette magát, de érkeztek kiállítók a világ távolabbi országaiból is.

Magyarország egy nagy közös standdal vett részt a bécsi kiállításon, ahol külön pulton jelentek meg országunk régiói, városai. A Sopron régió turizmusát a TDM munkatársai, Héjj Boglárka, Kránitz-Botos Zsanett és Barcza Attila képviselte és népszerűsítette.

Elmondásuk szerint, élénk volt az érdeklődés Sopron iránt. Leginkább a kerékpáros térképek, a szálláshelyek, a kikapcsolódási lehetőségek és az idei rendezvények iránt érdeklődtek a látogatók.

A kiállításon újdonsággal is bemutatkozott a Sopron Régió, hiszen bemutatásra került új image kiadványuk is, ami magyar, német és angol nyelven is elérhető. Ez bemutatja a város és környékének értékeit és beszámol a legnagyobb térségi programokról is.

Akit esetleg érdekel a kiadvány, annak eláruljuk, hogy a soproni Tourinform irodában és a Tűztoronyban található információs pontban a soproniak számára is elérhető a kiadvány.

A TDM legközelebb februárban a Müncheni majd a Budapesti Utazás-kiállításon képviseli városunkat és népszerűsíti turisztikai értékeinket.

Forrás: Sopron Régió

L.L.ZS.