Menü Bezárás

Szinte használhatatlan a Győri út szervízútja

A soproni Győri úttal párhuzamosan több helyen is fut szervízút. Valahol neve is van, valahol viszont csak simán „a szervízút”, ezutóbbi a MOL benzinkúttól egészen az Ipar körút beávásárlóközponti elágazásáig tart. Na de milyen minőségben…

Az aszfalt több helyen szét van töredezve, hatalmas kátyúk tátonganak rajta. Egy esőzés után pedig az egész, szó szerint vízben áll. Volt már itt „termálforrás” is az út közepén egy csatornafedél alól felbugyogva, de természetesen a korábbi cikkünk megjelenése óta is tovább létező kis tavacska létezése sem tesz túl jót az aszfaltburkolatnak.

Ráadásul ezt a szervízutat használják a Magyar Posta járművei és például egy autószervíz vendégei is, arról pedig még nem is beszéltünk, hogy ez az egész egy kerékpáros útvonal része, akik a TESCO -hoz igyekeznek, azoknak mindenképp ezt a szervízutat kell igénybe venniük, kerékpározásra pedig aztán tényleg csak korlátozottan alkalmas az útburkolat… Mivel a szervízúton közvilágítás sincs, sötétedés után kész balesetveszély erre közlekedni.

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .