Menü Bezárás

Támadnak a terhes nyulak! „Csokimikulásszerűpinkhúsvétimeglepetésnyúl” Valentin napra!

Bizony, itt vannak! Megjöttek! Hihetetlen mennyire kreatívak és mondhatni élelmesek az édességgyártók. A nagyobb áruházláncok polcain, állványain lehet felfedezni az alábbi csodát, amely valljuk be, azért elgondolkodtatja az embert egy pillanatra. Én magam is az egyik soproni élelmiszerüzletben találkoztam velük, és nehezen szabadultam onnan, mert rabul ejtettek.
Elsőre pillantásra, a terhes nyúl gondolata ugrott be, aki egyébként rózsaszínvilágban él és szinte kizárólag „Kishölgyeknek nagy szeretettel” ajánlja magát, no persze meglepetéssel a pociban.


A nevem Nyuszi … Kinder Nyuszi


Az állványon, melyen megtalálható a termék az alábbi szöveg látható

Nos, nézzük mi is lehetett a koncepció. Tradicionálisan van ugye a csokimikulás, amit jelen esetben újragondolt a Ferrero. Talán valahogy így gondolkodhattak, amikor ötleteltek az új terméken:

„Legyen csokinyúl Húsvétkor, az tuti siker lesz! Hmm … viszont fontos, hogy egyedi legyen! Jeah, megvan! Legyen rózsaszín és ötvözzük a nagy sikerű kindertojásunkkal! Apám, ez remek ötlet. No de, várjunk csak! Ne csak Húsvét előtt dobjuk piacra, mert ez a termék többre hívatott, no meg ha már ott van a Valentin nap előtte, akkor tuti biznisz lesz ha már akkor nyomatjuk az üzletekben! Kell egy jó szlogen, aztán simán kihúzunk vele két-három hónapot. Először Valentin nap alkalmából mehet, aztán a Húsvét miatt! Kishölgyeknek nagy szeretettel? Igen, ez jó lesz! Hihetetlen, egy termékkel két szezon lemegy, ez igen! Ebből fizuemelés lesz, úgy érzem! ”

Ez persze nem így történt, csak az én agyszüleményem, igazából csak szabadjára engedtem a fantáziám, bár így is történhetett volna. Azért valljuk be, egy rózsaszín csokinyuszi kindertojással a hasában Valentin napra, azért az mindent visz, erre mondják megalike!

Flottában támadnak a „terhes nyulak”

Persze nem mondom, azért van egy kis hiányérzetem, mert még nem találtam a fiúverziót sehol! Pedig egy a mellkasán dupla tojással ellátott csokinyusziban látnék még fantáziát, mondjuk vadító piros színben, valami hasonló kísérőszöveggel: „Srácoknak, dupla meglepetéssel’”!

Egyébként maga a csokoládé hihetetlenül finom, a meglepetésjáték pedig általában jópofa, az eladási ár, amennyiért láttam 899 Ft. Ez utóbbi talán egy kicsit húzós, ha azt nézzük hogy mindössze 75 gramm a csoki, de összességében nincs gond ezzel a termékkel, csak érdekes. Amolyan modern, meg kreatív. Szóval, mindenkitől elnézést kérek akit megbántottam esetleg a gondolataimmal, főleg a Kinder rajongóktól akiket érzékenyebbek lehetnek ha a kedvencükről van szó! Vegyétek, egyétek, ajándékozzátok meg minden!

Azért férfitársaim figyelmét felhívnám arra, ha esetleg ilyen termékkel lepi meg őket a kedvesük, akkor gondolkozzanak el! Akár célzás is lehet, hogy a hölgy gyermeket szeretne vagy esetleg már ott hordja a szíve alatt! 😉

L.L.ZS.

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .