Menü Bezárás

Tavaszváró ünnepség Brennbergbányán / Képkockák videóban

Második alkalommal rendezte meg S.M.J.V. Brennbergbánya, Ó-Hermes, Új-Hermes, Görbehalom Településrészi Önkormányzata és a Brennbergi Kulturális Egyesület Tavaszváró ünnepségét. A Brennbergbánya Fő terén tartott ünnepségen köszöntőt mondott Dr. Fodor Tamás Sopron polgármestere, Táp Lászlóné a Településrészi Önkormányzat elnöke és Sauer Attila a Soproni Német Nemzetiségi Önkormányzat képviselője.

Dr. Fodor Tamás

 

Táp Lászlóné 

Sauer Attila 

Az ünnepségen közreműködtek és operett előadásukkal felejthetetlenné tették az idei programot a Soproni Petőfi Színház művészei Simon Andrea és Savanyu Gergely, akik a közönséget is aktívan bevonták műsorukba és hatalmas sikert arattak.

Simon Andrea és Savanyu Gergely

Záróakkordként a helyi kórus kedveskedett a megjelenteknek, amit szintén nagy taps követett.

A rendezők az ünnepség után vendégül láttak mindenkit egy tál gulyásra és frissítőre, amit jó hangulatú közösségi, baráti beszélgetések követtek.
Bevallom jó érzés volt Brennbergbányára látogatni  és nem csak a táj szépsége miatt. A helyiek barátsággal fogadtak és bizalmuk egyik jeleként megosztottak velem olyan helyi, érdekes történeteket is, ami semmilyen archívumban nem található meg. Ezúton is köszönöm nekik a barátságot.

Kollégámmal egy kis videóban is összefoglaltuk az ünnepséget 😉

Köszönet Michi!!!

L.L.ZS.

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .