Menü Bezárás

Térségünkben fejleszt a SPAR

Hónapok óta zajlik az Arany János utcai SPAR üzlet átépítése Sopronban. Ottjártunkkor épp a homlokzati üvegelemeket emelték be a helyükre. A Kisalföld információi szerint novemberben nyithat újra a szupermarket, ahova egyébként már toborozzák a dolgozókat is, a kihelyezett tájékoztató molinó szerint.

Bővült is egyébként a soproni SPAR üzletek száma, ugyanis a Lackner Kristóf utcai OMV benzinkúton is egy SPAR EXPRESS várja a shop vásárlóit. Felmerülhet a kérdés, hogy milyen létjogosultsága van az INTERSPAR mellett egy másik, kisebb SPAR EXPRESS-nek, a válasz viszont egyszerű: ezutóbbi 0-24 óráig van nyitva, a hét minden napján.

Megújul az egyik felsőpulyai SPAR is, mégpedig az, amelyik a város délkeleti részén, az 50-es főút mellett található. A régi épületet már nyáron bezárták, azóta tart az átalakítás, melynek keretein belül teljesen átépítik azt, új parkolót is kialakítanak. A munkafolyamat a végéhez közeledik, a nyitás október 25-én lesz.

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .