Menü Bezárás

TV Paprika-forgatás Sopronban – receptekkel

A boldogság útjai ezúttal Sopronba vezettek. A TV Paprika országjáró főzőműsora – A boldogság útjain címmel – városunkba is ellátogatott.

A csatorna közkedvelt szakácsa, Bede Róbert és csapata helyszínként a Harrer cukrászda impozáns épületének parkolóját választotta, ahol Bede úr egy felnyitható oldalú és főzéshez tökéletesen felszerelt kisbuszban szórakoztatta a soproni közönséget humorával és főzőtehetségével egyaránt. Társának természetesen a Harrer cukrászda tulajdonosát, Harrer-Abosi Beatrixot kérte fel, aki cukrász és szakács végzettségének köszönhetően tökéletes partnere volt a sztárséfnek.

IMG_20150411_160609
Harrer-Abosi Beatrix és Bede Róbert

IMG_20150411_153734

A vendégek az elkészült remekművekből kóstolót kaptak:

IMG_20150411_160224
Medvehagymás brokkolisaláta gránátalmás öntettel
IMG_20150411_155346b
Sertésszűz gesztenyés-meggyes mártással, túrónudlival

Legnagyobb szerencsénkre még a recepteket is megszereztük, hiszen a fogások nevei, de még a róluk készült képek sem tudják felfedni, mennyi különböző, egymástól idegennek tűnő íz profi házasítására került sor elkészítésük alatt. Erről ti is meggyőződhedtek az alábbi képre kattintva:

harrer

A Jolly Joker-összetevő, az étcsokoládé természetesen nem maradhatott ki a főételből – bár az összetevők között elfelejtették feltüntetni, de a leírásban már felfedezhetjük. A helyszínen viszont nagy hangsúlyt kapott, olyannyira, hogy többek még plusz étcsokoládé-reszeléket is kértek a mártásukra.

IMG_20150411_155531

Beatrix 80% kakaótartalmú Harrer csokoládéblendet használt, hiszen ha ilyen magas a kakaó aránya, sokkal inkább a kesernyés íz dominál, mintsem az édes, így jobban illik a húshoz.

A rendezvény végén Bede Róbert autogramot osztott és még egy-egy közös fotóra is összeállt a rajongókkal.

A TV Paprika szeptemberben tűzi műsorára a soproni felvételt.

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .