Menü Bezárás

Virágerdő Napországban

„Das Sonnenland”, így is nevezik az Őrvidék közepét, azaz a Felsőpulyai járást. ivermectina genfar gotas para que sirve Nem csoda, hiszen Ausztriában Burgenland tartomány, azon belül is ez a térség az, ami a legtöbb napfényt kapja egy évre lebontva. ivermectin dose for rabbits És ha napfény, akkor tavasz. Ha tavasz, akkor pedig virágzás. Rengeteg gyümölcsös, díszfák, bokrok, talajtakaró növények kelnek ilyenkor életre, pompás virágzatukkal pedig helybéliek, átutazók szemét kápráztatják.

Fotósunk a környéken, konkrétabban Sopronnyék, Alsópéterfa, Harácsony, Sopronkeresztúr-Küllő környékén járt, és megörökített néhány momentumot, néhány virágzó növényt, csak és kizárólag a tisztelt olvasóközönség kedvéért. o preço da ivermectina

IkvaHír: DSC 4730 (Custom) - indafoto.huIkvaHír: DSC 4732 (Custom) - indafoto.huIkvaHír: DSC 4734 (Custom) - indafoto.huIkvaHír: DSC 4749 (Custom) - indafoto.huIkvaHír: DSC 4690 (Custom) - indafoto.huIkvaHír: DSC 4692 (Custom) - indafoto.huIkvaHír: DSC 4705 (Custom) - indafoto.huIkvaHír: DSC 4681 (Custom) - indafoto.huMég rengeteg fotó található galériánkban:

TELJES KÉPGALÉRIA ITT!

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .