Menü Bezárás

Megkezdődött a belvárosi kerékpározás tönkretételének kivitelezése

Mint azt korábban írtuk, hamarosan megváltozik a kerékpárosok közlekedési lehetősége a Mátyás király utca-Várkerület-Színház utca-Petőfi tér-Erzsébet utca-Állomás utca tengely körül. Ami jó, hogy a legtöbb helyen kerékpársáv illetve kerékpáros nyom kerül kijelölésre, több parkoló hátrányára. Ami viszont továbbra is elfogadhatatlan, hogy pl a Mátyás király-Csengery utcák, vagy a Mátyás király-Móricz Zsigmond utcák kereszteződésében a járdára kell felhajtani, aztán utána újra vissza az útra. Ilyesfajta összekötés lesz a Deák téren is, a B322 kerékpárútba való becsatlakozás lehetőségeként.

Hogy mennyire fog beválni az infrastruktúra, az egyelőre kétséges, remélhetőleg nem olyan elszúrt, és használhatatlan, ráadásul balesetveszélyes infrát sikerül kiépíteni, mint Győrben.

Ez is érdekelhet

2 Comments

  1. KLaci

    Akkor az Erzsébet utcában majd a zebrán kellene áttolni a biciklit? És mindezt azért, mert a Deák tér felújításakor nem találták el az oldalt és ott fut a kerékpárút?

  2. Pingback:Rossz tábla, rossz helyen, rossz felfestéssel | IkvaHír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .