Browse By

A Magyar Közút már dolgozik a Sopronkőhida-Margitbánya szakaszon

Nagy figyelmet kapott cikkünk, ami a Sopronkőhida és Margitbánya közötti útszakasz problémáiról szólt. Bizony, ez az út a köznyelvben a „piknikút”, ahol egyre nagyobb a forgalom. A sok úthiba, kátyú bizony balesetveszelyessé tette az útszakaszt, de úgy látszik, átmenetileg most sikerül orvosolni a problémát.

Nem hivatalos információból megtudtuk, hogy az eddig önkormányzati tulajdonban illetve kezelésben lévő útszakasz, ebben az esztendőben ( 2015 január ) került át a Magyar Közút kezelésébe, akik felmérték a problémákat és szinte azonnal nekiláttak az út hibáinak javításának. Jelen pillanatban, csak amolyan átmeneti megoldásként folyik a „kátyúzás”, hogy elkerülhetőek legyenek a balesetek, hiszen az időjárás jelenleg csak ezt teszi lehetővé, de egy komolyabb felmérés és kalkuláció után elképzelhető, hogy megújul majd az útszakasz.

Az biztos, jár a köszönet a Magyar Közútnak illetve a helyszínen dolgozó munkatársainak, hiszen alig pár nap után, hogy átvették az útszakasz felügyeleti jogát, azonnal a helyszínen dolgoznak, javítanak, hogy megkönnyítsék a közlekedést és biztonságosabbá tegyék azt.

Elöző cikkünk az útszakaszról ide kattintva elérhető : IKVAHÍR 

L.L.ZS.