Menü Bezárás

Az első polgármesterjelölt: Dr. Farkas Ciprián (FIDESZ-KDNP)

Dr. Farkas Ciprián, városi tanácsnok, önkormányzati képviselő a FIDESZ-KDNP polgármesterjelöltje Sopronban, jelentette be Kósa Lajos, a Fidesz-KDNP önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke múlt csütörtökön sajtótájékoztatón, melyre minket nem hívtak meg. Kósa Lajos az MTI szerint elmondta:

Sopron fejlődése az elmúlt időszakban látványos volt, a város azonban az adottságaiból fakadó kihívások előtt áll. Szombathelyhez hasonlóan állandó lakosainál jelentősen többen, majdnem kétszer annyian laknak életvitelszerűen Sopronban.

Kiemelte, hogy sokat köszönhet a város Fodor Tamásnak, aki 13 évig vezette Sopront, majd hozzátette, a Fidesz-KDNP-szövetség reményei szerint a város a következő években is töretlenül fejlődik majd. Fodor Tamás jelenlegi polgármester elmondta:

Farkas Cipriánnal az utóbbi három évben vált szorosabbá az együttműködés. Jól ismeri az önkormányzat működését, mivel dolgozott már jogászként önkormányzati cégben és a közigazgatásban. Jelenleg önkormányzati képviselő, emellett városi tanácsnokként ismeri a fejlesztéseket.

Farkas Ciprián arról beszélt, hogy soproniként tudja, milyen kérdések foglalkoztatják a lakosságot, de még több emberrel szeretne találkozni és megismerni az elképzeléseiket. Sopron nagy fejlődésen megy keresztül, egyebek mellett a Modern városok program keretében. Adottak a kihívások és a lehetőségek is a város továbbfejlődéshez, miközben mindenképpen „ékszerdobozként” akarják megőrizni Sopront – mondta a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje.

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .