Menü Bezárás

Burgermeister 2. – Az ötös Niki

Az első rész után folytatjuk a Burgemeister sorozatot.

Ezalkalommal a soproni GYSEV pályaudvar melletti Niki pékségbe látogattunk el. Elvileg van valami száma is, talán 5-ös, de ez a hely talán az egyetlen Niki, ami nem zár be évente, és nem nyílik meg más néven…

Itt kapható a város legolcsóbb kebabja, mégpedig 600Ft-ért. Na jó, ez így már nem teljesen igaz, a Lackner Kristóf utcai autóbusz-állomásnál a kis büfé 580Ft-ért szórja a dönert, de az első kettőben még így is benne vagyunk. Ez a kebab a következőket tartalmazza: klasszikus döner hús, uborka, valami salátaféle, joghurtos kebab öntet, opcionálisan paradicsom, illetve csípős paprika. Pontosabban nagyjából ennyire tudtam rájönni abból, hogy belenéztem: amúgy a rendeléskor a pultra rá van ragasztva, hogy miből is áll ez a gyorskaja.

Amit negatívumként tudnék említeni, az a szalvéta hiánya, de ez egyedi eset lehetett, vagy csak én voltam egyszerűen hülye, hogy nem vettem el egyet a pultról. Ami pozitívum, az az ára: ennyi pénzért elég jól laktató gyorskaját kapunk.

A hely egyébként minden nap 22 óráig van nyitva, de 21:30 után már nem tudnak általában kebabot adni. A vasárnapi nyitvatartás pedig feltételezem egy fél hónapon belül változni fog, ez ugyanis egy pékség, ami vasárnap nem tarthat nyitva dél után, de a gyorskaja miatt akár gyorsétterem is lehet, nem tartom elképzelhetetlennek, hogy március 15 után se fog semmi változni, már ami a nyitva tartást illeti.

Niki Pékség V. a Foursquare -en

Ez is érdekelhet

1 Comments

  1. Pingback:Burgermesiter 5. – A Melan’Goo streetfood | IkvaHír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .