Menü Bezárás

Buszvárókat tetettünk rendbe

3 telefonhívás, egy email váltás, és 11 hónap kellett ahhoz, hogy végre sikerüljön. Összesen 5db soproni buszvárót sikerült rendbe tetetni, melyek mindegyike a Publimont Kft. üzemeltetésében van. A buszvárók eddig igen leromlott állapotban voltak, annak ellenére, hogy közülük 2-t is pár éve tettek rendbe, már kitört tető, összetagelt, kitört üveg várta az utazóközönséget. Volt azonban olyan is, ahol a citylight ajtaját felfeszítették, és éveken keresztül minden egyes alkalommal kiszaggatták belőle a reklámot.

IkvaHír: frankenburgK2 - indafoto.hu
Előtte…
IkvaHír: DSC 2745 (Custom) - indafoto.hu
…utána

Ennek mostantól vége. Hosszadalmas intézkedésfolyamat után végre látható eredménye van a telefonálgatásnak: a buszvárókat rendbe tették. A fémvázat újrafestették mindenhol, a kitört üvegeket, megrongált tetőt kipótolták, sőt, a váz alsó részén nem is újabb üvegeket helyeztek el, hanem fémlapot, ami garantáltam vandálbiztos.

A citylight-okat pedig feltöltötték friss reklámmal, valamint a reklámos cég logója is rákerült az ajtajukra. Emellett minden buszváróban figyelmeztető szöveg is található ezentúl, ami a tisztelt várakozót tájékoztatja arról, a buszmegállóban tilos a dohányzás.

IkvaHír: csengery89 1 - indafoto.hu
Előtte…
IkvaHír: DSC 2754 (Custom) - indafoto.hu
…utána

A Béke úti az egyetlen kakukktojás, mely más szerkezetű buszváró: innen nem sikerült maradéktalanul eltüntetni a tageket, meg az az ősi, indokolatlan várostérkép is bent maradt a citylight egyik oldalán…

Képgalériánkban van egy rakás kép az eddigi állapotokról, és a felújított buszvárókról is.

TELJES KÉPGALÉRIA ITT!

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .