Browse By

Divatbemutató a Pajtában

A Tízforrás Fesztivál egyik rendezvényeként tegnap került sor Baranyai Ildikó, Bartus Brigitta, Bély Ágnes, Fülöp Ildikó, Vágó Kata, Vágó Zsófi és Vertel Andrea iparművészek Összecsengés című kiállításának megnyitójára az idilli környezetben fekvő, festői szépségű hidegségi Toronhegyi Pajtában.  A kiállítást Rozmán Zoltán festőművész nyitotta, majd Kovács István, Hidegség polgármestere is köszöntötte a megjelent látogatókat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rozmán Zoltán megnyitó beszéde

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kovács István köszöntője

Tovább színesítette a rendezvényt Csernik Pál Szende mesemondó ízes székely nyelvjárással előadott produkciója.

Csernik Pál Szende...

Csernik Pál Szende…

...és közönsége

…és közönsége

Ezzel azonban még mindig nem értek véget a meglepetések, hiszen a megnyitóra kilátogatókra még egy igazán különleges élmény is várt: egy igazi divatbemutatót tekinthettek meg a Pajta udvarán kialakított kifutón. A modellek pedig Baranyai Ildikó nemezkészítő nem mindennapi ruhadarabjait és kiegészítőit viselték. Sajnos a képek nem tudják tökéletesen visszaadni az impozáns ruhadarabok és viselőik által nyújtott élményt, de azért megpróbálkozunk vele:

Az alkotások egy része fedett helyen, egy része pedig a kertben került kiállításra. Ízelítőül ezekről is közlünk néhány fotót:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A kiállítás a Tízforrás Fesztivál teljes időtartama alatt (azaz e hét vasárnapjáig) 16:00 és 20:00 között díjmentesen látogatható vagy egyéb időpontban a +36309362970-s telefonszámon való előzetes bejelentkezés alapján.