Menü Bezárás

Fetter Hagebaumarkt nyílt a Baumax helyén

Fetter Hagebaumarkt nyílt hétfőn Kismartonban, a Baumax helyén. Miután tavaly először néhány országban (köztük Magyarországon), majd mindenhol bejelentették, bezár a Baumax barkácsáruház-lánc összes egysége, megindultak a találgatások, mi lesz az épületekkel. Sopronban a Schweitzer költözött be egy időre a nagy egységbe, ám mára a felirat onnan eltűnt, ahogy a parkolót lezáró betonakadály is.

Ausztriában sok helyen OBI nyílt a Baumax áruházak helyén, Kismartonban azonban nem ez történt, itt ugyanis már van egy OBI. Egy új márka jelent meg a városban, és ezzel együtt az egész tartományban: a FETTER család tulajdonában álló Hagebaumarkt barkácsáruház létesített új egységet. A mintegy 9800 négyzetméteres áruház így továbbra is barkácsáruházként funkcionál, a 60 régi Baumax dolgozó mindegyikét átvették. Az új üzlet kialakítása mintegy 11.000.000€ befektetéssel valósulhatott meg.

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .