Menü Bezárás

Határtalan programajánló a hétvégére (20. hét)

Coffeeshock Company ‘Psychoaktiv’ CD bemutató koncert


Időpont: 2015.05.15. Péntek este 8-tól, kapunyitás 7-kor
Helyszín: Szabadbáránd (Großwarasdorf, Veliki Borištof) KUGA interkulturális központ.
A magukat „SuperSkunkRockReggae” stílusba soroló burgenlandi horvát banda vadonatúj CD-jét prezentálja most pénteken a KUGA-ban, amiről egyy dal már pörög is rotációban a Radio OP -n. A koncerten fellép még a SNOIR, a Turbokrowodn, és a HARDRAM.

Facebook esemény | A KUGA a Foursquare-en

Soproni Sörfesztivál 2015

Időpont: 2015.05.16. Szombat délután 2 -től éjfélig
Helyszín: Sopron, Fő tér (Hauptplatz Ödenburg)
A Soproni Sörgyár 120 éves, így ehhez az évfordulóhoz s kapcsolhatjuk az idén ismételten megrendezésre kerülő Soproni Sörfesztivált, melynek idén is a soproni Fő tér ad helyet. A fellépők között a Brass Line Fúvósegyüttes, a The Carbonfools, este pedig Vastag Tamás nagykoncert. A fesztiválon vásárolt sör ára jótékony célokat szolgál. A zenei programok mellett Soproni Jóleső Segítség Álláspontot is létesítenek, ahol az YGEN Humánerőforrás Központ szakemberei tanácsadással, játékokkal várják az álláskeresőket, valamint lehetőségetek lesz regisztrálni a programba.

Facebook esemény | A Fő tér a Foursquare-en

SKYFIELD 2015

Időpont: 2015.05.16. Szombat este 9-től, kapunyitás 20:30
Helyszín: Meidl Airport – Fertőszentmiklós
Az idei SKYFIELD-en már 5. alkalommal várják a minimal techno zene szerelmeseit nemzetközi, és környékbeli DJ-kkel, a fellépők: Harvey McKay (UK), Philipp Straub (AT), Peter Makto & Gregory S, Sikztah & Akos Veecs, Mateo & Spirit, Ages, Miss Groove, Davko, Justrice, dennis.da.chomis (HU)

Facebook esemény | Meidl Airport a Foursquare-en

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .